Суб’єктивні елементи обшуку у формі спеціальної операції (загальна характеристика) - Фролов, Олександр (Актуальні проблеми правознавства, 2019)
Розглянуто нову організаційну форму проведення обшуку – спеціальну операцію. Сформовано поняття і ознаки обшуку, який проводиться у цій формі та розкрито його суб’єктивні елементи.