Висунення версій та планування на початковому етапі розслідування незаконного збирання з метою використання або використання відомостей, що становлять комерційну або банківську таємницю - Полуніна, Лілія (Актуальні проблеми правознавства, 2019)
Досліджено питання організації розслідування незаконного збирання та розголошення комерційної або банківської таємниці на початковому етапі. Узагальнено криміналістичні рекомендації щодо аналізу криміналістично значущої інформації, висунення криміналістичних версій, планування розслідування.