ВПЛИВ МОРАТОРІЮ НА ПРОДАЖ ЗЕМЕЛЬ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - Зигрій, Ольга (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Зигрій О. Вплив мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення. Досліджено сутність та зміст мораторію на продаж сільськогосподарських земель, встановлені об’єкти мораторію та коло суб’єктів, на яких він розповсюджується. Проаналізовано вплив мораторію на економіку країни, сформульовано висновки та пропозиції щодо доцільності його продовження. Зигрий О. Влияние моратория на продажу земли сельскохозяйственного назначения. Исследовано сущность и содержание моратория на продажу земли сельскохозяйственного назначения, установлено объекты моратория и круг субъектов, на которых он распространяется. Проанализировано влияние моратория на экономику страны, сформулированы итоги и предложения в отношении его продолжения. Zygry O. Infuence moratorium on sale of farmland .The article researches into the essence and content of the moratorium on sale of agricultural lands, set objects of the moratorium and the list of subjects to that it applies. Analyzed the infuence of the moratorium on the country’s economy, formulated the conclusion sand suggestions about the expediency of its further existence.