Особливості набуття правового статусу особи, зниклої безвісти - Перепелиця, Микола; Бойчук, Дмитро (Актуальні проблеми правознавства, 2019)
У статті проводиться правовий та науковий аналіз особливостей набуття правового статусу особою, зниклою безвісти. Авторами розглядаються законодавчі, наукові визначення «особи, зниклої безвісти» та пропонується власне визначення.