Адміністративно-правове регулювання електронного урядування у сфері господарської діяльності - Бевз, Світлана (Актуальні проблеми правознавства, 2019)
В контексті впровадження цифрової економіки висвітлено питання, що потребують адміністративно-правового регулювання в умовах електронного урядування в сфері господарської діяльності. Виокремлено завдання, що потребують адміністративно-правового забезпечення у зв’язку з впровадженням електронного урядування у сферу господарської діяльності.