Відповідальність сторін за порушення умов договору перевезення: цивільно-правовий аспект - Заставний, Петро (Актуальні проблеми правознавства, 2020)
У статті розглянуто основні законодавчі положення, що стосуються регулюванні договірних відносин у сфері перевезення багажу та пасажирів. Визначено умови настання цивільно-правової відповідальності за порушення умов договору перевезення. Проаналізовано відповідальність перевізників за порушення умов договору перевезення. Досліджено питання відповідальності пасажирів у разі порушення законодавства у сфері надання послуг  перевезення.