Правові підстави розірвання договору найму (оренди) на вимогу наймача. - Труфанова, Юлія; Баженов, Михайло (Актуальні проблеми правознавства, 2020)
У статті розглядаються підстави розірвання договору найму на вимогу наймача. Розкрито механізм застосування підстав розірвання договору на вимогу наймача та проаналізована відповідна судова практика.