Правове становище органів управління лізингової компанії у формі акціонерного товариства - Ментух, Наталія (Актуальні проблеми правознавства, 2020)
Розглядається питання управління діяльності лізингової компанії як основного учасника лізингової діяльності без якого неможливе нормальне функціонування лізингового процесу, який може задовольнити потреби в лізингових послугах на професійній основі, та до якого в  науці господарського права зріс науковий інтерес. Розроблені та сформульовані основні теоретичні і практичні положення щодо органів управління лізинговою компанією у формі акціонерного товариства.