РОЛЬ ЮРИДИЧНИХ КЛІНІК У ПІДГОТОВЦІ ПРОФЕСІЙНИХ ЮРИСТІВ - Юркевич, Ірина (Актуальні проблеми правознавства, 2020)
У статті розглянуто основні етапи розвитку «юридичного клінічного руху» України, проаналізовано нормативно-правове регулювання діяльності правничих клінік, розкрито значення юридичної клініки як основного інструменту практичної підготовки майбутніх юристів.