УКРАЇНСЬКИЙ ВИЗВОЛЬНИЙ РУХ 1940–1950-Х РОКІВ: ІНСТИТУЦІАЛІЗАЦІЯ ДОСЛІДЖЕНЬ (ВИБРАНІ АСПЕКТИ) (продовження) 1 - Ухач, Василь (Актуальні проблеми правознавства, 2021)
Проаналізовано процеси інституціалізації досліджень суб’єктів українського визвольного руху періоду 1940–1950-х років у контексті державної політики комеморації. Розкрито діяльність незалежних наукових громадських установ та їхній внесок у дослідження боротьби суб’єктів українського самостійницького руху.