ВИЗНАННЯ ДОКАЗІВ НЕДОПУСТИМИМИ ВНАСЛІДОК ПОРУШЕННЯ ЗАСАД КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ - Рогатинська, Ніна; Лісецька, Ліна (Актуальні проблеми правознавства, 2021)
У статті проаналізовано сутність поняття доказів, які є недопустимими внаслідок порушення засад кримінального провадження. Досліджено погляди науковців, що стосується поняття недопустимості доказів. Розглянуто основні підстави визнання доказів недопустимими внаслідок недотримання засад кримінального провадження.