ДОПИТ ЕКСПЕРТА В СУДІ ЯК ПРОЦЕСУАЛЬНА ФОРМА ВИКОРИСТАННЯ СПЕЦІАЛЬНИХ ЗНАНЬ У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ - Пілюков, Юрій (Актуальні проблеми правознавства, 2021)
У статті досліджуються процедурні особливості допиту експерта в суді та питання, які найчастіше виникають у сторін кримінального провадження та суду при його проведенні.