ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ТА НАВИКІВ САМОЗАХИСТУ МАЙБУТНІХ ПРАЦІВНИКІВ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ УКРАЇНИ - Мельник, Іван; Богайчук, Володимир (Актуальні проблеми правознавства, 2022)
Проведено короткий аналіз проблемних питань підвищення рівня фізичної підготовки та навиків самозахисту студентів спеціальності «Правоохоронна діяльність». Обґрунтовано, що необхідність підвищення рівня фізичної підготовки та навиків самозахисту майбутніх спеціалістів правоохоронних органів є досить актуальною проблемою, оскільки в сучасних умовах працівники Національної поліції під час виконання своїх повноважень часто застосовують фізичний вплив, фізичну силу, прийоми боротьби та рукопашного бою при затриманні правопорушників або припиненні протиправних їх дій. Особливу увагу акцентовано на ефективній функціональній фізичній підготовці майбутніх працівників правоохоронних органів України.