Залучення спеціаліста до огляду при розслідуванні розкрадань майна шляхом зловживання службовим становищем - Пілюков, Юрій (Актуальні проблеми правознавства, 2022)
У статті розглянуті елементи криміналістичної характеристики привласнення, розтрати, заволодіння майном шляхом зловживання службової особи своїм службовим становищем та використання окремих видів спеціальних знань під час огляду у кримінальних провадженнях