Підготовка ефективного соціального працівника сьогодні: виклики та реалії - Надвинична, Тетяна (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Розглянуто проблему визначення провідних професійних якостей фахівця соціальної сфери, важливості та складності його професійної діяльності. Зазначено основні аспекти, які слід враховувати при підготовці соціальних працівників під час навчання у ВНЗ. Рассмотрено проблему определения ведущих профессиональных качеств специалиста социальной сферы, важности и сложности его профессиональной деятельности. Указаны основные аспекты, которые следует учитывать при подготовке социальных работников во время обучения в вузе. The article deals with the problem of defining professional skills leading professional social sphere, the importance and complexity of his profession. Outlines the aspects to be considered in the preparation of social workers while studying at university.