ТИПОВА СЛІДОВА КАРТИНА В ОКРЕМИХ НАСИЛЬНИЦЬКИХ ТА КОРИСЛИВО-НАСИЛЬНИЦЬКИХ ЗЛОЧИНАХ, ВЧИНЕНИХ НЕПОВНОЛІТНІМИ - Пілюков, Юрій (Актуальні проблеми правознавства, 2023)
Висвітлено особливості типових слідів, які утворюється при вчиненні неповнолітніми окремих насильницьких та корисливо-насильницьких злочинів. Досліджено вплив психофізіологічних властивостей особи неповнолітнього злочинця, способів вчинення, предметів злочинного посягання та інших обставин на типову слідову картину в окремих насильницьких та корисливо-насильницьких злочинах. Обґрунтовано значення слідової картини у розслідуванні окремих насильницьких та корисливо-насильницьких злочинів, вчинених неповнолітніми.