Правова культура журналістів в сучасному інформаційно-правовому просторі - Банах, Сергій (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Проаналізовано поняття правової культури журналістів у сучасному інформаційно-правовому просторі. Визначено основні вимоги, яким має відповідати журналіст, який пише на правову тематику.Проанализировано понятия правовой культуры журналистов в современном информационно-правовом пространстве. Определены основные требования, которым должен отвечать журналист, пишущий на правовую тематику.The concept of journalist legal culture in the modern information and legal space are analyzed in article. The basic requirements for a journalist who writes on legal issues are determined.