Особливості впровадження пілотного проекту Служби фінансових розслідувань - Фаріон, Антоніна (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Визначено передумови формування та засади ефективного функціонування Служби фінансових розслідувань в умовах запуску пілотного проекту з метою визначення стратегії боротьби з економічною злочинністю. Зосереджено увагу на позитивні та негативні аспекти її існування. Окремим підходом в статі розглянуто ключові моделі взаємодії контролюючих органів призначених для боротьби з фінансовими правопорушеннями в практикуючих країнах. Определены предпосылки формирования и принципы эффективного функционирования Службы финансовых расследований в условиях запуска пилотного проекта с целью определения стратегии борьбы с экономической преступностью. Сосредоточено на положительные и отрицательные аспекты ее существования. Отдельным подходом в статье рассмотрены ключевые модели взаимодействия контролирующих органов предназначенных для борьбы с финансовыми правонарушениями у практикующих странах. The article defines the preconditions for the formation and principles of effective functioning of the Financial Investigations Service in the context of launching a pilot project to determine the strategy for combating economic crime. The focus is on the positive and negative aspects of its existence. A separate approach in the article deals with the key models of the interaction of controlling bodies for combating financial offenses in practicing countries.