Правова охорона та розвиток рекреаційних природних територій України та країн Балтії (порівняльний аналіз) - Ткаченко, Олена (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Досліджено проблеми правової охорони рекреаційних природних територій України та країн Балтії у порівняльному аспекті. На прикладі законодавчих актів досліджено спільні елементи та відмінності рекреаційного законодавства цих регіонів. Зроблено висновок, що правова охорона рекреаційних природних територій в Україні та у країнах Балтії в своїх принципових засадах майже не відрізняється, але в окремих елементах ця різниця простежується