Міжнародний досвід формування та реалізації антикорупційної політики в інших державах - Ростовська, Катерина (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Проаналізовано міжнародне законодавство та досвід інших держав щодо формування та реалізації антикорупційної політики в зарубіжних країнах. Розглянуто актуальні питання імплементації зарубіжного досвіду у сфері протидії корупції