Місце юридичних осіб публічного права у суб’єктному складі цивільних правовідносин - Гнат, Надія (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Досліджено питання визначення місця юридичних осіб публічного права як суб’єктів цивільних правовідносин за законодавством України. Зосереджено увагу на вивченні суб’єктного складу цивільних відносин та ознак, якими характеризуються учасники вказаних правовідносин. Аргументовано гостру необхідність в доопрацюванні чинного законодавства в сфері визначення правового становища публічних юридичних осіб.