Врахування питань безпеки в системі управлінських ризиків в діяльності керівника в системі виконання покарань - Зливко, Станіслав (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Обґрунтовано підходи до питань безпеки в системі управлінських ризиків в діяльності керівника в системі виконання покарань. Проаналізовано діючі підходи до управлінських ризиків, а також управління ризиками з боку керівників в системі виконання покарань в ході прийняття та реалізації засобів управління та рекомендовано заходи щодо оптимізації цього процесу.