Суб’єкт та учасник корпоративних правовідносин: особливості юридичного розуміння та тлумачення - Колосов, Руслан (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Зазначено, що зі становленням та розвитком корпоративного права постала необхідність в уточненні понятійних та термінологічних засад корпоративного законодавства. Вказано, що одним з напрямків цього є дослідження термінів «суб’єкт корпоративних відносин» та «учасник корпоративних відносин», виявлення їх спільних рис та відмінностей, що має сприяти вдосконаленню чинного законодавства у цій сфері.