Питання прокурорського нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах - Сикал, Максим (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Проаналізовано правові та практичні аспекти здійснення прокурорського нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах. Виявлено проблемні питання прокурорського нагляду за додержанням законів установами виконання покарань. Запропоновано шляхи вдосконалення діючого законодавства у сфері діяльності органів прокуратури.