Запобігання та протидія корупції в сучасній Україні: на прикладі досвіду зарубіжних країн - Барегамян, Сюзанна; Дудар, Наталя (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Розглянуто досвід зарубіжних країн щодо запобігання та протидії корупції з метою вироблення напрямів удосконалення правового механізму України. Зроблено висновок, що такі країни, як Південна Корея, Спо-лучені Штати Америки, Республіка Сінгапур активно та успішно борються з корупцією завдяки ефективним програмам зазначено, що впровадження в Україні подібних засобів боротьби з корупцією мають добре вплинути на «антикорупційний показник» в державі.